• Om det hele og resten

  Om det hele og resten

  Jeg starter en podcast. Om det hele og resten er et bud på noget der savnes i det danske podcastlandskab; en dialogbaseret serie som ikke er bange for at være hverken højpandet eller lavmælt som er intellektuel og egensindig, lyttende og nysgerrig.  I dialog med…

 • 117 koans

  117 koans

  (Forstudie til poesi i Jacob Juhls katalog) billedet rammer øjnene ind * billedet ligner det du ser * billedet er et vindue til et udenfor (der er) indeni * billedet forestiller et billede * billedet afbilder ligheden ( i sig selv) * ordene rammer øjnene…

 • Jo

  Jo

  Jeg kan jo ikke låne alle min paraply Jeg kan jo ikke følge alle over gaden Jeg kan jo ikke hjælpe alle gamle damer der falder i badet Jeg kan jo ikke trøste alle børn der har skrabet deres knæ Jeg kan jo ikke tørre…

 • Emnet

  Emnet

  Jeg har forsøgt at skrive om dette emne i mange år. Som én der har oplevet, og stadig oplever, hvad det handler om, i det mindste brudstykker af det, må jeg sige at det er vanskeligt at udtrykke sig om, både i tale og på…

 • Gave

  Gave

  Jeg får fortiden som en gave jeg aldrig har bedt om, men selvfølgelig pakker jeg den op. Det er det samme igen, og jeg tror endda det var mig der i sin tid anskaffede den. Tanken er imidlertid god nok, og jeg ved at skæbnen…

 • Brev til dig der klager

  Brev til dig der klager

  til dig som klager du bor ovenpå og nedenunder til venstre og til højre Jeg ved at du selv bor i centrum af dit koordinatsystem og at jeg for dig er den der bor ovenpå eller nedenunder til venstre eller til højre du er den…

 • En far

  En far

  Hvad jeg husker om min far ‘Husker’ er forkert Hvad jeg … Det er noget andet jeg vil sige Han holder mig i en gå-sele på et foto jeg holder mig til Han holder mig oppe og ser ned Der er kærlighed i hans blik…

 • Forordets forord

  Forordets forord

  I mange forord står der at få læser forord. Til gengæld er det også stedet at insistere på at det forhold, at du læser dette forord, i det mindste disse indledende ord, forordets forord, hører til blandt de mest ubetvivlelige udsagn i verden. Jeg tænker,…